Skrivet av: Monica Grandin Högberg | 20 april, 2012

Bai Bang, 30-årsjubileum

Det är glädjande att vi redan fått så många intresseanmälningar och t o m färdiga anmälningar. Det kommer – hoppas jag – bli en väldigt trevlig resa. Det finns tid i Bai Bang att besöka gamla vänner och vandra runt i området. Den 26 november kommr det att bli en lite extra firande på fabriken. Dagen efter är det besök i Vocational School och gamla Svenska Campen.

Jag blev uppmanad av ledningen på fabriken att boka rum på hotellet redan nu. Eftersom de förmodar att det kommer bli mer än fullt. Så nu har jag bokat rum på hotellet i Bai Bang, samt på Boss hotel*** i Hanoi. En djonk stor nog att rymma oss alla kommer att bokas, troligen Emotion deluxe cruise****.

Det viktigaste för er som är intresserade av att följa med på resan i Vietnam är att boka flyg från Sverige. Jag kan rekommendera Thai Air den 24 november. Då landar man 09.35 den 25 november i Hanoi och har transport till Bai Bang. Priserna varierar dag från dag – nästan i alla fall. Så finner ni ett bra pris på flyget så tveka inte.

Givetvis kan man välja annat flyg också, vi kan också hjälpa till med att boka flyget. Oavsett när man landar har man transport till Bai Bang. Dock om man landar väldigt sent på kvällen kanske man skall överväga att stanna första natten i Hanoi och ha en tidig transport till Bai Bang den 26 november. Men det hoppas jag att ingen behöver göra. Vi kommer att ha en gemensam träff på kvällen den 25 november för alla som anlänt.

Programmet finner ni på TravelBase.org

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: